Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Pepparkakshjärtan dekorerade med silverkulor blir pricken över i:et på cupcakes med smak av pepparkaka.
Smält smöret. Vispa ägg och socker ljust och pösigt. Tillsätt smält smör och mjölk.
Sikta ner mjölet blandat med bakpulver och pepparkakskrydda. Blanda till en jämn smet.
Häll smeten i formar (fyll 2/3 av formen) och grädda på 200 grader i cirka 15 minuter för små och cirka 20 minuter för stora. Låt svalna.
Frosting: Rör eller vispa samman smör, cream cheese och florsocker till en slät kräm. Spritsa eller bred ut frosting på varje kaka och garnera med pepparkakor.
Recept från Mitt kök