Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pepparkakor med ädelostkräm

Ädelost på pepparkaka är en klassisk smakkombination, här med en twist av apelsin.

Pepparkakor med ädelostkräm
Pepparkakor med ädelostkräm
Pepparkakor med ädelostkräm
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 40runda pepparkakor

Krämen

  • 100 gädelost
  • 50 gphiladelphia
  • 1 mskapelsin- pressad
  • 1 krmsalt
  • 0,5 krmsvartpeppar- nymald

Gör så här

  1. Rör ihop ädelost och färskost till en slät konsistens. Smaka av med apelsinsaft, salt och peppar.

  2. Klicka ostkrämen på 20 pepparkakor. Tryck försiktigt fast pepparkakor ovanpå. Servera genast.

Vad tyckte du om receptet?

Gillar du det här receptet? Missa då inte våra nyhetsbrev som ger matinspiration för hela veckan.  Signa upp dig här för att få Veckomenyn och Helgmenyn varje vecka!