Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Peppar- och honungssill

Recept på peppar- och honungssill. En favorit, kryddig och len på en gång! När du förväller svartpeppar blir den mildare i smaken.

Peppar- och honungssill
Peppar- och honungssill
Peppar- och honungssill

Ingredienser

  • 15-minuterssill- förpackning (á 420 g)
  • 0,5 tsksvartpeppar- hel
  • 0,5 tskgrönpeppar- hel
  • 0,5 tskrosépeppar- hel
  • 2 dlcrème fraiche- lätt
  • 1 mskhonung- flytande
  • 0,5 krmsalt

GARNERING

  • 1 nyparosépeppar- hel

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av. Skär den i bitar.

  2. Koka svartpepparen i lite vatten ca 3 min. Häll av vattnet och torka pepparn på hushållspapper.

  3. Stöt alla pepparsorterna grovt i en mortel. Blanda peppar crèmer fraiche, honung och salt. Vänd ner sillen och låt stå i kyl och ta smak, gärna till nästa dag.

  4. Garnera med hel rosépeppar vid severing.

Vad tyckte du om receptet?