Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pecorinorullar

Pecorino är en italiensk hård fårost. Även vanlig getost kan viras in i dessa goda rullar. Johan tillagar dem med italienskt rökt späck men även bacon, som är lättare att hitta, går bra.

Pecorinorullar
Pecorinorullar
Pecorinorullar

Ingredienser

  • 300 gpecorino
  • 12kallrökt italienskt späck- skivor, eller bacon
  • 12rosmarinkvistar

Gör så här

  1. Pecorinorullar: Skär osten i bitar och linda en skiva späck eller bacon runt varje bit. Stick en kvist rosmarin i varje ostrulle. Lägg dem i kylen. -Hit går bra att förbereda- Servering: Grilla pecorinorullarna 2 -3 minuter på varje sida.

Vad tyckte du om receptet?