Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pecorino med choklad- och apelsinmarmelad

Ostbricka med pecorino och marmelad. Apelsinchokladen bryter av fint mot den salta osten.

Pecorino med choklad- och apelsinmarmelad
Pecorino med choklad- och apelsinmarmelad
Pecorino med choklad- och apelsinmarmelad
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 150 gpecorino- lagrad
  • 25 gmörk choklad- mörk (70 %)
  • 1 dlapelsinmarmelad- t ex Robertsons

Tillbehör

  • kex

Gör så här

  1. Finriv chokladen. Värm apelsinmarmeladen i en kastrull. Tillsätt chokladen och rör tills den smält. Häll marmeladen i en skål och låt svalna.

  2. Servera osten rumstempererad med marmelad och kex.

Vad tyckte du om receptet?