Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pastramisotad "fröya laxloin"

Severas som tilltugg med dipp

Pastramisotad "fröya laxloin"
Pastramisotad "fröya laxloin"
Pastramisotad "fröya laxloin"
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 450 glaxloin- (mittbiten på filén)

Pastramimix:

  • 1 tskvitlökspulver
  • 1 tskbrunt senapsfrö
  • 1 tskingefära- malen
  • 1 tskkoriander- malen
  • 1 mskpaprikapulver
  • 1 tskpeppar- svart hel
  • 1 tskvitpeppar- hel
  • 2 tskrosépeppar- hel
  • 1 tskgrönpeppar- hel
  • 1 tsksalt
  • 1 tsksocker

Gör så här

  1. Häll alla kryddor i en mortel eller i en mixer och mal ner till ett fint pulver.

  2. Krydda laxloinen ordentligt med kryddan och lägg den på den heta grillen eller pannan 1-2 min runt om. (Ska endast få färg, inte vara genomstekt). Låt den vila några minuter och skär tunna skivor.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök