Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pastramisallad

20 min 

Salladen passar också på utflykten eller i matlådan.

Pastramisallad
Pastramisallad
Pastramisallad

Ingredienser

  • 100 ghasselnötskärnor
  • 1 pktsallad- blandad
  • 400 gpotatis- kokt i bitar
  • 1purjolök- skivad
  • 300 gpastrami- eller rostbiff, skivad

Dressing

  • 1,5 mskvinäger
  • 3 mskolja
  • 2 mskdijonsenap

Gör så här

  1. Rosta nötkärnorna i torr stekpanna. Passa noga – det går ganska snabbt. Låt nötterna svalna och grovhacka dem.

  2. Blanda samman dressingen.

  3. Skölj salladen och blanda den med potatis och purjolök. Blanda ner dressingen. Lägg salladen på ett fat eller i en skål. Rulla pastramiskivorna och stick ner i salladen. Strö över nötterna och servera.

Vad tyckte du om receptet?