Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pastejmousse - perfekt som tilltugg till glöggen

Den här moussen är en snabbvariant som passar både till snittar och som fyllning till smörgåstårta. Fördela moussen fint på knäckebröd och servera direkt.

Pastejmousse - perfekt som tilltugg till glöggen
Pastejmousse - perfekt som tilltugg till glöggen
Pastejmousse - perfekt som tilltugg till glöggen
Pastejmousse - servera som tilltugg Foto: Ulrika Pousette

Pastejmousse

  • 150 gleverpastej i bit
  • 1 dlcrème fraiche
  • 1 dlättiksgurka- hel
  • 1 krmsvartpeppar- nymald

Tillbehör

  • knäckebröd
  • ättiksgurka- hel

Gör så här

  1. Skär pastejen i mindre bitar och mixa den med crème fraichen. Finhacka gurkan och blanda med pastejen. Krydda med peppar.

  2. Fördela moussen på knäckebröd. Skär gurkan i skivor på längden och lägg på moussen. Servera.

Vad tyckte du om receptet?