Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pastasnäckor med kräftsås, dill & sojabönor

En snabblagad pastarätt med extra protein från de goda bönorna

Pastasnäckor med kräftsås, dill & sojabönor
Pastasnäckor med kräftsås, dill & sojabönor
Pastasnäckor med kräftsås, dill & sojabönor
THOMAS CARLéN

Ingredienser

  • 280 gpastasnäckor
  • 2 dlcrème fraiche
  • 1 dlvatten
  • 1 msktomatpuré
  • 1 mskvetemjöl
  • 2 mskvit vermouth
  • 2 mskskaldjursfond
  • 0,5 krmchiliflakes
  • salt
  • peppar
  • 170 gkräftstjärtar
  • 2 mskdill- skuren
  • 250 gsojabönor- kokta

Gör så här

  1. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten i en gryta, enligt anvisningarna på förpackningen. Låt rinna av i ett durkslag. Lägg tillbaka i grytan.

  2. Vispa samman crème fraiche, vatten, tomatpuré, vetemjöl, vermouth och skaldjursfond i en kastrull. Koka upp under omrörning och låt sjuda i 5 minuter. Smaka av med chili flakes, salt och peppar.

  3. Blanda såsen med pastan kräftstjärtar, dill och sojabönor.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök