Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fyllda. Pastasnäckor fyllda med mozzarella och ricotta serveras på en bädd av lammfärssås.
Koka pastan mjuk i lättsaltat vatten enligt förpackningen. Låt rinna av och svalna. Skala och hacka lök och vitlök. Skala och finhacka rotfrukterna.
Hetta upp en panna med lite olja och fräs lök, grönsaker och lammfärs. Häll i vin, krossade tomater och buljong. Sjud i fem minuter tills det kokat ihop till en sås. Krydda och vänd ner spenaten. Fördela i botten på en ugnsfast form.
Blanda ricotta, parmesan, mozzarella och ägg till en jämn kräm. Fyll pastasnäckorna med krämen och ställ dem på lammfärssåsen. Ställ in i ugnen på 200 grader i 15 minuter tills den fått fin färg.
Ringla över pesto före servering.
Recept från Mitt kök