Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den här salladen är lagad med inspiration från texmex-köket och blandad med en stor Pico de gallo-salsa. Mycket matigt och gott.
Picklad lök: Blanda ättiksprit, socker och vatten i en kastrull. Låt koka tills socker lösts upp. Låt lagen kallna.
Skala och skiva löken. Vänd ner löken i lagen och låt i ca 30 min.
Pico de gallo: Skär tomaterna i små bitar. Ansa och finhacka salladslöken. Halvera, kärna och gröp ur avokadon. Tärna fruktköttet. Tärna gurkan. Låt majs och bönor rinna av. Ansa och skär chilin i tunna skivor. Hacka koriandern. Blanda grönsaker, baljväxter, chili och koriander med limesaft, vinäger och socker. Krydda med spiskummin och salt.
Fetaost: Tärna osten och blanda med olja och chiliflakes.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Spola av med kallt vatten och låt rinna av. Blanda pastan med kyckling, olja och tacokrydda. Vänd ner pico de gallo.
Servera pastasalladen med picklad lök och fetaost. Toppa med koriander.