Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Smaksätt pastan med körvelolja och blanda med sallat, spenat, smörstekta sommarkantareller, tomater, skivad purjolök och skinn- och benfri rökt sik. Somrigt och gott! Körveln kan bytas ut mot vattenkrasse eller gräslök.
Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Låt den rinna av i ett durkslag.
Mixa samman körvel, olja, vinäger. Smaka av med salt och peppar. Blanda pastan med körveloljan.
Smörstek kantarellerna. Salta och peppra. Varva rucola, spenat, skivad purjolök, pasta, kantareller och delade tomater på tallrikarna. Lägg bitar av skinn- och benfri rökt sik ovanpå. Garnera med körvel.
Recept från Mitt kök