Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
När man steker grönsakerna till pastasalladen får de en rundare och sötare smak. Keso blandat med riven parmesan och bladpersilja ger ett krämigt och smakrikt tillbehör.
Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Hacka löken och skär chilin i riktigt små bitar. Skär paprikan i bitar och squashen i skivor. Halvera tomaterna.
Fräs lök och chili i lite margarin eller smör i en stor stekpanna, löken ska bli glansig. Lägg det stekta åt sidan.
Fräs paprika och squash så att det får färg. Tillsätt tomaterna och låt dem fräsa med någon minut. Rör ner löken och chilin.
Skär skinkan i strimlor. Blanda grönsakerna med pasta, skinka och oliver.
Blanda keso, parmesan och bladpersilja till en röra. Lägg röran i en egen liten burk. Servera pastasalladen med keso- och parmesanröran.
Recept från Mitt kök