Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
När du steker grönsakerna får du fram mer smaker. Chili, bladpersilja och parmesan gör den här pastasalladen till något utöver det vanliga.
Koka pastan enligt anvisning på paketet och låt den svalna något.
Skär paprikan i bitar och auberginen i först tjocka skivor och sedan stavar. Dela cocktailtomaterna i halvor. Hacka löken och skär chilin i riktigt små bitar. Pressa vitlöken.
Stek alltsammans i ganska rikligt med olivolja i en stor stekpanna, stek lite i taget. Det är viktigt att auberginen är mjuk och genomstekt. Salta.
Skär baconen i bitar och stek det i stekpannan, lite i taget.
Blanda pasta, grönsaker och bacon i en skål. Strö på rikligt med bladpersilja och riven ost. Servera salladen ljummen.
Recept från Mitt kök