Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Spenat och ricotta är en klassisk pastafyllning som här får extra smak av citron och rökt lax.
Fyllningen: Fräs spenaten hastigt i olivolja. Låt kallna och finhacka spenaten. Fintärna laxen. Blanda ingredienserna till fyllningen och smaka av med salt och peppar.
Ostsåsen: Smält smöret. Rör i mjölet och späd med mjölken. Sjud såsen cirka 5 minuter. Ta från värmen och blanda i osten. Smaka av med salt och peppar.
Gratängen: Sätt ugnen på 225 grader. Fördela fyllningen på plattorna och rulla ihop från långsidan. Skär varje rulle i 2 bitar.
Lägg dem i en smord, ugnsfast form. Häll över såsen och strö på parmesanost.
Gratinera i mitten av ugnen i cirka 25 minuter.
Recept från Mitt kök