Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pastarullar med rökt kalkon

Dela rullarna om de blir för höga, så står de säkert. Ibland säljs färska  lasagneplattor i en lång bit. Klipp då till bitar stora som torkade  lasagneplattor. Pastarullarna passar bra att ta med på picknick.

Pastarullar med rökt kalkonPastarullar med rökt kalkonPastarullar med rökt kalkon

Ingredienser

  • 6lasagneplattor- färska
  • 4 mskphiladelphia- med örter
  • 2 tskmjölk
  • 2 krmsalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald
  • 200 grökt kalkon- i skivor
  • 1paprika- röd eller gul, strimlad
  • 1 mskgräslök

Sås

  • 0,75 dlkesella
  • 2 mskörter- t ex basilika och persilja, hackade
  • 1vitlöksklyfta- pressad
  • 1 krmsalt

Tillbehör

  • 30 glantbröd- /port

Gör så här

  1. Koka lasagneplattorna mjuka i saltat vatten, ca 2 min.

  2. Ta upp dem och låt dem rinna av på en handduk. Lägg dem på en skärbräda. Blanda ost och mjölk, salt och peppar. Bred det på lasagneplattorna.

  3. Lägg kalkonskivor, paprika och gräslök ovanpå. Rulla ihop. Dela dem ev och ställ dem på fatet.

  4. Blanda samman såsen. Servera den och en skiva lantbröd till rullarna. Ca 363 kcal/portion varav ca 8 g fett, 40 g kolhydrater, 32 g protein

Vad tyckte du om receptet?