Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Massor av grönsaker ger en fräsch smak på den här goda gratängen.
Koka pastan al dente enligt anvisning på paketet.
Skär kycklingfilén i skivor. Bryn dem runtom ihop med salviabladen i lite smör i en rymlig stekpanna.
Strimla skinkan, purjon och sockerärtorna grovt. Skär squashen i skivor. Lägg ner allt i grytan och fräs under omrörning några minuter, tills kycklingköttet är genomstekt. Krydda med nymalen vitpeppar.
Häll den väl avrunna pastan i en smord stor ugnsfast form. Rör crème fraichen mjuk ihop med den rivna osten. Blanda ner ostsåsen i pastan.
Slå kyckling- och grönsaksfräset över pastan och blanda försiktigt. Lägg på kvistarna med cocktailtomater och sätt in i ugnen, 225 grader, 10-15 minuter.
Recept från Mitt kök