Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 19g
Protein: 42g
Kolhydrater: 64g
Använd för enkelhetens skull fryst spenat med vitlökssmak eller tillsätt en pressad vitlöksklyfta själv. Servera gärna med rödkålssallad.
Sätt ugnen på 225°. Koka pasta i lättsaltat vatten. Blanda ner den frysta spenaten när någon minut återstår. Häll av det mesta av vattnet, spara ca 2 dl i botten av kastrullen.
Stek kycklingköttet i smör tills det fått fin färg och är genomstekt. Salta och peppra.
Blanda ner kyckling och ricottaost i pastan och fördela den i en smord ugnssäker form. Strö över parmesanost.
Gratinera mitt i ugnen ca 15 min. Servera med rödkålen.