Recept från Mitt kök
Läs mer: Recept på stjärnkockarnas bästa köttfärssås
Läs mer: Recept på krämig kycklinggryta
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En god gratäng brukar uppskattas av de allra flesta. Den här matiga gratängen innehåller pasta, kassler och broccoli.
Sätt ugnen på 225 grader. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Låt den rinna av.
Dela broccolin i mindre buketter. Skär stammen i mindre bitar. Förväll i lättsaltat vatten i cirka 5 minuter. Skär kasslern i små bitar. Dela ost och nötter i mindre bitar.
Blanda allt utom den rivna osten i en stor bunke. Krydda med salt och peppar. Häll över i en ugnsfast form. Strö över riven ost. Gratinera i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.
Recept från Mitt kök
Läs mer: Recept på stjärnkockarnas bästa köttfärssås
Läs mer: Recept på krämig kycklinggryta