Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Mat som alla gillar! Gillar ni stark mat - välj en stark salami.
Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Hacka löken och skär auberginen i 3 mm tjocka skivor. Skär paprikan i bitar och halvera champinjonerna.
Stek grönsakerna i olivolja, se speciellt till så att auberginen är genomstekt annars blir det inte gott.
Skär salamin i små bitar. Varva pasta, lök, aubergine, paprika, champinjoner, salami, rosmarin, timjan och crème fraiche i en smord ugnsfast form.
Skär tomaterna i skivor och lägg dem ovanpå. Strö på osten.
Gratinera i 225 grader i cirka 20 minuter. Servera gratängen med en sallad.
Recept från Mitt kök