Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Det händer något med pastan och köttfärssåsen när man gratinerar den i ugnen, det blir extra gott på något vis!
Hacka löken och skiva champinjonerna.
Fräs lök, champinjoner och lammfärs i margarin eller smör i en stekpanna, fräs lite i taget och lägg över det i en kastrull allteftersom. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, Philadelphiaost, basilika och chiliflakes. Låt såsen koka i 10 minuter. Smaka av med salt.
Skär paprikorna i små bitar och tillsätt dem tillsammans med oliver till köttfärssåsen. Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Låt pastan rinna av och häll upp den i en smord ugnsfast form eller 4 portionsformar.
Häll på köttfärssåsen och strö på riven ost. Gratinera i ugn 225 grader i cirka 10 minuter. Servera med en sallad.
Recept från Mitt kök