Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Det är viktigt att räkorna är tinade innan du använder dem. Låt dem också rinna av ordentligt, annars blir de lätt vattniga och såsen kan bli alldeles för tunn.
Skala räkorna.
Skala vitlöken, skär den i tunna skivor och stek den knaprig i oljan i en kastrull. Tillsätt lätt creme fraiche och basilika.
Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Låt den rinna av, men spar 1 dl av kokvattnet.
Häll kokvattnet i vitlökskastrullen, låt koka upp och mixa alltsammans till en slät sås. Smaka av med salt och cayennepeppar. Vänd ner räkorna.
Servera pastan med räksåsen och rucolasallad.