Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pasta med ost- och rucolasås

Bjud på pasta med en smakrik och färgstark salladssås och rostade pinjenötter. Maten är klar på 15 minuter.

Pasta med ost- och rucolasås
Pasta med ost- och rucolasås
Pasta med ost- och rucolasås

Ingredienser

  • 300 gpasta- penne
  • 4 dlmjölk
  • 2 mskvetemjöl
  • 2 dlost- riven lagrad
  • 40 grucolasallad- 1/2 påse
  • 12 mskpesto
  • 0,5 tsksalt
  • 1 krmsvartpeppar
  • 2 mskpinjenötter

Tillbehör

  • 1 nypaost- riven

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

  2. Vispa ihop mjölk och mjöl i en kastrull. Låt det koka upp under vispning och koka ca 3 minuter. Mixa såsen med ost och rucola. Smaksätt med pesto, salt och peppar.

  3. Rosta pinjenötterna i en torr het stekpanna. Servera pastan med såsen och strö över nötterna.

Vad tyckte du om receptet?