Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Köttfärssås utan tomat som kokas med salvia, timjan, vitlök och vitt vin - Ragu Bianco i Italien.
Skala och finhacka lök och vitlök.
Fräs löken i smör och olja i gryta. Tillsätt färs och örter. Stek 5 minuter. Salta och peppra.
Tillsätt vitt vin och låt koka in i köttet cirka 10 minuter på svag värme.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skiva tomaterna och ringla vinäger och olja över.
Vänd in persilja i ragún strax innan servering och smaka av med salt och peppar. Servera med pasta, tomater och riven parmesan.
Recept från Mitt kök