Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 22g
Protein: 39g
Kolhydrater: 57g
Innerfiléer av kyckling går snabbt att laga. De kan bytas ut mot vanliga kycklingfiléer skurna i tunna skivor.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt den rinna av i ett durkslag, men spara ca 1 dl av kokvattnet.
Skär kycklingfiléerna i 2-3 bitar vardera.
Fräs kycklingbitarna i olja i en stekpanna ca 5 min. Låt valnötterna fräsa med den sista minuten.
Koka ihop crème fraiche och det sparade pastavattnet i en kastrull. Vänd ner pasta, rucola och den rivna osten. Blanda i kyckling och nötter och låt allt bli genomvarmt. Strö över flagad parmesan och peppra.