För ett klassiskt recept på vitvinssås kollar du här!
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Det kanske inte låter så speciellt men vinet och vitvinssåsen gör den här pastarätten till något alldeles extra och är supergott ihop med kyckling.
Ansa och skär purjolöken i fina skivor. Skär champinjonerna i skivor. Fräs purjolök och champinjoner i margarin eller smör i en 2-literskastrull, fräs lite i taget. Tillsätt mellangrädde och vitt vin. Låt såsen koka ihop i några minuter.
Rensa och skär kycklingen i tärningar. Tillsätt kycklingköttet till såsen och låt alltsammans bli varmt.
Servera kyckling- och vitvinssåsen med kokt pasta. Strö över hackad persilja och riven parmesan vid serveringstillfället.
För ett klassiskt recept på vitvinssås kollar du här!
Recept från Mitt kök