Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kyckling, äppeljuice och grädde blir tillsammans en len och god pastasås. Börja med att koka pastan och alltsammans är färdigt på en kvart!
Skär äpplet i skivor (skalet kan vara kvar) och skär purjolöken i tunna ringar. Skär kycklingfilén i bitar.
Stek äpple och purjolök i margarin eller smör så att det blir mjukt. Lägg det stekta åt sidan.
Stek kycklingfilén, hälften åt gången. Salta och peppra och strö på vetemjöl. Rör så att allt blandas.
Häll över mellangrädde, äppeljuice och smulad buljongtärning över. Låt såsen koka under omrörning i 5 minuter.
Avsluta med att röra ner äpple och purjolök. Servera kyckling- och äppelsåsen med pasta och en sallad.
Recept från Mitt kök