Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 25g
Protein: 24g
Kolhydrater: 63g
Recept på en vegetarisk pasta med krämig tomatsås. Silkestofu ger både extra proteiner och krämighet åt tomatsåsen.
Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs hacket i 2 msk olja i en kastrull. 2. Tillsätt krossade tomater, vatten, timjan och socker. Krydda med 1 1/2 tsk salt och 2 krm peppar. Låt koka ihop ca 10 min.
Häll tomatsåsen i en kanna eller bunke. Tillsätt tofun och mixa ihop med en stavmixer eller i en matberedare.
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Skala och riv morötterna grovt. Fräs dem i 2 msk olja i kastrullen 3 min. Häll över tomatsåsen och låt koka ihop på svag värme 5 min.
Blanda pastan med såsen strax före servering. Servera med parmesanosten.