Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 20g
Protein: 21g
Kolhydrater: 59g
Recept på krämig pasta med körsbärstomatsås, getost och serrano – klart på en kvart! Nu finns finbladig svartkål i kruka från Svegro.
Halvera tomaterna. Skala och finhacka vitlöken.
Fräs tomater och vitlök i 3 msk olja i en panna på medelvärme ca 5 min, se till att vitlöken inte bränns. Tillsätt 1/2 msk vinäger och krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Ta av från värmen.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet men spara 1 dl kokvatten.
Repa svartkål och basilika. Häll pastan, kokspad, svartkål och basilika i pannan med tomaterna. Vänd ihop och servera med getostkräm och serranoskinka.