Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pasta med heta räkor och champinjoner

Pasta med heta räkor och champinjoner
Pasta med heta räkor och champinjoner
Pasta med heta räkor och champinjoner
THOMAS CARLéN

Ingredienser

  • 400 gpasta- till exempel snäckor
  • 500 gräkor med skal
  • 4salladslökar
  • 200 gchampinjoner
  • 2 msksmör
  • 0,5 dlchilisås
  • 3 dlcrème fraiche
  • salt
  • svartpeppar
  • chili explosion

Servera med

  • 200 gplommontomater- små
  • parmesan

Garnera med

  • basilika

Gör så här

  1. Skala räkorna och lägg i en skål. Ansa och skär purjolöken i skivor. Ansa och skiva champinjonerna. Fräs lök och champinjoner i en gryta med smör 5 minuter.

  2. Tillsätt chilisås och crème fraiche och sjud under omrörning 10 minuter. Smaka av såsen med salt, svartpeppar och chili explosion.

  3. Rör ner räkorna och låt de bli heta. Blanda med kokt pasta och delade plommontomater. Lägg upp i djupa tallrikar och servera med riven parmesanost och garnera med basilika.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök