Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 16g
Protein: 27g
Kolhydrater: 48g
Välj en fiberpasta och blanda med bara grönt. Smulad fetaost som mixas med lite av pastavattnet och blandas med hackad chili blir en god varm sås.
Rosta pumpafröna i torr stekpanna tills de har fått ljusbrun färg.
Ansa och bryt broccolin i mindre buketter.
Koka pastan i rikligt med saltat vatten, enligt anvisning på förpackningen. Lägg i broccolibuketterna när 2 min återstår av tiden. Häll av i durkslag. Spara 1 dl av kokvattnet.
Dela, kärna ur och finhacka chilin. Smula ner fetaosten i en skål, lägg i chilin och späd med pastavattnet. Mixa till en slät sås. Värm såsen i en kastrull ca 2 min.
Kärna ur, skala och skär avokadon i skivor. Vänd ner dem i pastan. Häll över den varma såsen.
Strö på pumpakärnor och citronskal. Mal över lite extra peppar.