Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 30g
Protein: 16g
Kolhydrater: 60g
Snabblagad krämig pastasås som passar lika bra till vardag som till fest.
Skala och finhacka löken. Tärna paprikan. Strimla baconet.
Fräs lök och bacon i en stekpanna ca 3 min. Tillsätt paprikan och låt fräsa med ca 3 min. Tillsätt saffran och crème fraiche. Smula i buljongtärningen. Låt sjuda ca 5 min. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av pastavattnet men spara ca 2 dl. Häll den kokta pastan i såsen och blanda om. Rör i kokspadet till önskad krämig konsistens. Toppa med rucola.
Läs också: