Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Parmesan, kräftstjärtar och vitlök. Otroligt god pasta.
Koka upp vatten till pastan men vänta med att lägga i den. Låt kräftstjärtarna rinna av och ställ åt sidan. Hacka schalottenlök och skiva vitlöksklyftan. Fräs lök vitlök och kantareller i smör i en panna.
Stava paprikan och lägg ner den i pannan. Salta och peppra. Tillsätt chilisås och rör om. Häll i vinet och låt puttra på svag värme i 3-4 minuter så att vinet nästan har kokat in.
Ta undan lite av vispgrädden och lös upp maizenamjölet i den. Häll all grädde ner i pannan och låt puttra på svag värme. Koka pastan, häll av den och häll ner i pannan. Smaka av med salt och peppar.
Ta pannan från spisen och tillsätt kräftstjärtarna. Rör om. Lägg upp på tallrikar och riv över parmesan och dra över ett par varv med pepparkvarnen.
Recept från Mitt kök