Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 2g
Protein: 3g
Kolhydrater: 32g
Ananas marinerad i passionsfrukt och pepparfrukt serveras med chokladdipp. Välj gärna honung av god kvalitet med mycket doft och smak. Ananas skuren i bitar finns i välsorterade livsmedels-butiker.
Dela och gröp ur passionsfrukterna. Dela, kärna ur och finhacka pepparfrukten. Skär bort skal och stock från ananasen. Skär i bitar.
Blanda ananasbitar, passionsfrukt och pepparfrukt i en skål och låt stå svalt till serveringen.
Mät upp socker, kakao och salt i en kastrull. Tillsätt vattnet i omgångar under vispning så att allt blandas. Koka upp under omrörning. Låt småkoka tills såsen är blank och slät, 3–5 min. Rör i honungen.
Servera såsen som dipp till den marinerade frukten. Garnera med mynta.