Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Passionsfruktsglass med frasigt sesamströssel har underbar smak av passionsfrukt och härligt krämig i konsistensen, tack vare den kondenserade mjölken. Den gör att du inte ens behöver en glassmaskin!
Tina passionsfrukten. Vispa grädden lätt fluffig. Tillsätt den kondenserade mjölken, vaniljsocker och salt. Vispa till en fluffig konsistens, ca 3 min. Rör ner passionsfruktsköttet.
Häll glassmeten i en form och ställ in i frysen ca 8 timmar tills den har frusit.
Sesamfröströssel: Häll sesamfrön, socker och vatten i en stekpanna och stek på medelvärme under omrörning ca 5 min tills fröna får lite färg. Häll upp på bakplåtspapper och låt kallna.
Servera glassen med sesamfröströssel.