Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
”En sexig chokladdessert”, säger Frida om sin komposition av chokladmousse och syrlig passionsfrukt.
Smält chokladen i mikro eller vattenbad.
Vispa socker och äggulor till krämig konsistens.
Vänd ner choklad och rom.
Skrapa ur fröna från vaniljstången ner i grädden och vispa den lätt. Vänd försiktigt ner vaniljgrädden i chokladsmeten.
Gröp ur tre av passionsfrukterna. Fördela i små glas. Fördela moussen ovanpå. Ställ i kylen minst 2 timmar.
Smaka av yoghurten med honung. Klicka den ovanpå moussen. Gröp ur den sista passionsfrukten och fördela den över. Strö på den rivna chokladen.