Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på stor påsksallad med sparris, gurka och ägg. Servera stor fräsch grön sallad som passar till alla rätter på påskbordet. Salladen kan förberedas 1-2 timmar innan serveringen. Täck den med plastfolie och ställ svalt. Blanda med salladssåsen precis inför serveringen eller servera såsen vid sidan av.
Ansa salladen och plocka den i blad. Ansa och halvera rädisorna. Skiva gurkan. Skala och skiva äggen. Ansa och skiva salladslöken.
Lägg salladsblad, rädisor, gurka, äggskivor, sparrisknoppar och dillkvistar på ett fat.
Sås: Rör ut sockret i crème fraichen tills den smälter. Tillsätt citronsaften och krydda med salt. Blanda i salladslöken.
Ringla såsen över salladen precis inför serveringen eller servera den vid sidan om.