Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Rulladen kan serveras varm med potatismos och en god sallad eller i tunnare skivor på buffébordet.
Lägg ut bringan med utsidan neråt. Fördela lammfiolskivorna, smulad fetaost och oliverna i ett jämnt lager över bringan och peppra.
Rulla ihop bringan med fyllning till en fast rulle och bind om med bomullsgarn, så att rulladen inte öppnar sig.
Bryn rulladen runt om i smör i en gryta. Häll över vatten, så att det nästan täcker rulladen och smula i buljongtärningen. Låt koka i 1-1 1/2 timme. Låt sedan rulladen svalna i buljongen. Skär upp rulladen i skivor.
Recept från Mitt kök