Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 18g
Protein: 42g
Kolhydrater: 0g
Recept på parmesanstekt torsk med paprikasås. Såsen smakar också gott till stekt kött eller kyckling.
Paprikasås: Kärna ur och skär paprikan i bitar. Fräs den i smör i en kastrull ca 5 min. Tillsätt vatten, fond och peppar och låt koka under lock ca 5 min. Mixa såsen slät med mixerstav.
Vispa upp äggen och blanda med ost, salt och peppar. Doppa fisken i blandningen. Stek den frasig i 2 msk smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida.
Servera den nystekta fisken med paprikasås, potatis och sockerärter.