Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Parmesanpanerad zucchini

Recept på parmesanpanerad zucchini. Frasiga tilltugg som är supergoda som plockmat eller förrätt med en grönsallad till.

Parmesanpanerad zucchiniParmesanpanerad zucchiniParmesanpanerad zucchini
Recept på parmesanpanerad zucchini. Foto: Lisa Björner

Ingredienser

  • 1zucchini
  • 1ägg
  • 50 gparmesan- riven
  • 1 dlpanko- japanskt ströbröd
  • 2 krmsalt

Gör så här

  1.  Sätt ugnen på 225°. Skär zucchinin i tjocka, jämnstora stavar. Vispa upp ägget. Blanda parmesan, panko och salt i en skål.

  2. Doppa stavarna i ägget och sedan i pankoblandningen. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen ca 15 min. Servera dem nylagade.

Vad tyckte du om receptet?

Recept av: Anna Stegs