Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Parmesanmajonnäs  

Parmesanmajonnäs passar bra till grillat kött, kyckling och grönsaker.

Parmesanmajonnäs  
Parmesanmajonnäs  
Parmesanmajonnäs  
Foto: Lisa Björner

Ingredienser

  • 60 gparmesan
  • 2äggulor
  • 2 mskvitvinsvinäger
  • 2 dlrapsolja
  • 1vitlöksklyfta- liten
  • 0,5 tsksalt

Gör så här

  1. Finriv osten.

  2. Mixa äggulor och vinäger i en matberedare. Tillsätt olja i en fin stråle och mixa till en tjock majonnäs. Blanda ner osten.

  3. Skala och riv eller pressa ner vitlöken i majonnäsen. Krydda med salt.

Vad tyckte du om receptet?