Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kycklingfiléerna vänds i ströbröd och riven parmesan innan de steks knapriga.
Dela kycklingen i mindre bitar. Blanda parmesanost, ströbröd, mjöl, salt och peppar i en plastpåse. Vispa upp ägget.
Vänd kycklingbitarna i ägg och lägg dem sedan i påsen. Blanda runt. Stek kycklingbitarna i omgångar i smör ett par minuter per sida tills de fått fin färg.
Lägg de färdigstekta kycklingbitarna på ett ugnssäkert fat och håll dem varma i ugnen, 150 grader, tills alla är klara.
Plocka av basilikabladen och mixa med knappt 1 dl av crème fraichen.
Pressa i vitlöken och rör i resten av crème fraichen. Smaka av med salt och peppar. Servera med klyftpotatis och tomat- och löksallad.
Recept från Mitt kök