Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 26g
Protein: 31g
Kolhydrater: 60g
Recept på vegetariska färsbiffar med pasta. Parmesanfärsbiffar med tomatpasta lagas av fryst, formbar färs. Den formbara vegofärsen finns nu även gjord av ärtprotein vilket ger biffarna en lite söt, god smak.
Tina färsen enligt anvisning på förpackningen. Finriv osten. Repa hälften av bladen från basilikan och hacka dem. Blanda färsen med hälften av osten, hackad basilika, 1/2 tsk salt och 2 krm peppar. Forma färsen till små biffar.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skala och finhacka lök och vitlök. Halvera tomaterna.
Fräs lök och vitlök i 2 msk olja ca 3 min. Tillsätt tomatpurén och låt den fräsa med ca 1 minut. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Låt pastan rinna av men spara 1 1/2 dl av kokvattnet. Blanda ner pasta och tomater i lökfräset och späd med kokvattnet.
Stek biffarna i 1 msk olja ca 3 min på varje sida. Strö över den sparade osten och repa över resten av basilikan.
Servera biffarna med pasta och sallad.