Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Parmesandipp med krasse

Smakrik ostdipp med sardeller och kapris– och mycket annat gott. Recept av Caroline Hofberg.

Parmesandipp med krasse
Parmesandipp med krasse
Parmesandipp med krasse
Foto Ove Lindfors

Ingredienser

  • 2 dlmajonnäs
  • 8sardeller- hackade
  • 2vitlöksklyftor- rivna
  • 2 tskdijonsenap
  • 2 mskkapris- urkramad
  • 1 tskworcestershiresås
  • 2 tskcitron- pressad
  • 1 tskcitronskal- rivet
  • 2 tskturkisk yoghurt
  • 4 dlparmesan- riven
  • 2 askarsmörgåskrasse- ca 2 dl klippt
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Mixa ihop alla ingredienser utom yoghurt, parmesanost och krasse.

  2. Vänta gärna med krassen till strax före servering. Smaka av med salt och peppar.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök