Receptet på crostini med anklevermousse som också syns på bilden hittar du här:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på parmesanchips med citronkräm och löjrom. Lättlagat och löjligt gott tilltugg!
Sätt ugnen på 175°. Fördela osten i rundlar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 8 min, tills osten fått en gyllene färg. Passa så att chipsen inte bränns. Låt kallna.
Crème: Skölj citronen i ljummet vatten. Riv skalet. Rör ihop crème fraiche och citronskal. Krydda med salt och peppar.
Lägg en klick citroncrème på varje chips. Toppa med löjrom och lök. Garnera med dill. Servera direkt.
Receptet på crostini med anklevermousse som också syns på bilden hittar du här: