Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Parmesan- och pinjenötschips

Recept på parmesan- och pinjenötschips. Passa chipsen noga i slutet av gräddtiden, så att inte nötterna bränns.

Parmesan- och pinjenötschipsParmesan- och pinjenötschipsParmesan- och pinjenötschips
Recept på parmesan- och pinjenötschips. Foto: Lisa Björner

Ingredienser

  • 100 gparmesan
  • 2 mskpinjenötter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Riv osten. Lägg den i glesa högar på två plåtar med bakplåtspapper. Strö pinjenötter på varje hög och platta till dem något.

  2. Grädda mitt i ugnen ca 6 min. Låt chipsen svalna innan de lossas från papperet.

Vad tyckte du om receptet?

Recept av: Anna Stegs