Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pappardelle med skogschampinjoner & valnötter

En enkel men underbart god svamppasta som värmer både kropp och själ i hösttider

Pappardelle med skogschampinjoner & valnötterPappardelle med skogschampinjoner & valnötterPappardelle med skogschampinjoner & valnötter
THOMAS CARLéN

Ingredienser

  • 280 gpappardelle
  • 200 gskogschampinjoner
  • 2 msksmör
  • olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • tryffelolja- eventuellt

Till serveringen

  • 2 dlpecorino- grovriven
  • 30 grucola
  • valnötskärnor

Gör så här

  1. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten i en gryta, enligt anvisningarna på förpackningen. Låt pastan rinna av i ett durkslag.

  2. Ansa och skär svampen i skivor. Stek dem i smör och olivolja tills den fått lite färg. Salta och peppra. Blanda med pastan och ringla över olivolja och eventuellt tryffelolja. Strö över grovriven pecorinoost, rucola och krossade valnötskärnor.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök