Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pappardelle med karljohanssvamp och tryffelolja

Den fantastiska smaken på karljohanssvamp lyfter ytterligare med några droppar tryffelolja.

Pappardelle med  karljohanssvamp och tryffelolja
Pappardelle med  karljohanssvamp och tryffelolja
Pappardelle med  karljohanssvamp och tryffelolja

Ingredienser

  • 400 gpappardelle- färsk
  • 400 gkarljohansvamp- eller skogschampinjoner, färsk
  • 34salladslökar
  • 1 krukagräslök
  • 1 påsebabyspenat- (80 g)
  • 1 mskolivolja
  • 1 tsksalt
  • 2 krmsvartpeppar- nymald

Gör så här

  1. Ansa och skiva svampen. Ansa och strimla salladslöken. Grovhacka gräslöken. Skölj spenaten.

  2. Lägg svampen i en stekpanna och stek utan olja tills all vätska försvunnit. Blanda ner olja och strö på salt och peppar. Stek svampen ca 5 min. Vänd ner salladslök, gräslök och spenat och stek ytterligare 1 minut.

  3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

  4. Servera pastan rykande het och servera med svamp- blandningen. Droppa tryffelolja över.

Vad tyckte du om receptet?