Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på pappardelle med kantareller, trumpetsvamp och rosmarin. Underbar svamppasta som är lättlagad och festlig. Vitlöksälskare kan smaksätta pastarätten med lite pressad vitlök.
Ansa svampen.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt den rinna av i ett durkslag och håll pastan varm.
Stek svampen i olja på ganska hög värme tills det "knäpper" i den och den har fått fin färg, 8-10 min. Låt rosmarinbladen fräsa med den sista minuten. Salta och peppra.
Vänd ner pastan och låt allt bli genomvarmt. Ringla över olivolja. Strö över citronskal, pinjenötter och flagad parmesan.