Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Papadam med grön ärtpuré  

Papadam med grön ärtpuré är en lättlagad dipp där citronskal friskar upp smaken.

Papadam med grön ärtpuré  Papadam med grön ärtpuré  Papadam med grön ärtpuré  
Foto: Anna Kern

Ingredienser

  • 4papadam- knapriga indiska linsbröd
  • 300 ggröna ärter- frysta
  • 100 gfärskost- naturell
  • 1,5 tskcitronskal- rivet
  • 0,5 tsksalt
  • 2 krmsvartpeppar- nymald

Gör så här

  1. Tillaga papadam enligt anvisning på förpackningen. Tina ärterna och låt dem rinna av. Mixa med färskost och citronskal. Krydda med salt och peppar.

  2. Servera papadam med ärtpurén.

Vad tyckte du om receptet?